Truffle cake

Recepie


Torto pagrindas.
0.600 SANDRA BRAUNIES koncentratas
0.300 Cukrus
0.100 Miltai
0.540 Pasterizuota kiaušinių masė
0.180 Aliejus
0.320 Vanduo

Produktus gerai išmaišyti. Neplakti.
Kepti 180 C apie 20 min.


Triufelinis kremas
0.300 Juodasis šokoladas 811NV
0.330 Plakamoji grietinėlė
0.010 DP BRENDIS brendžio kvapo ir skonio desertinė pasta

Karšta grietinėle užpilti šokoladą. Gerai išmaišyti.Atvėsinti. Įpilti DP BRENDIS ir truputį paplakti, kol gausis puri masė. Kremu padengti torto pagrindą. Dekoruoti kakava ir baltomis šokolado drožlėmis.


Herstellung

  • Cia bus 1 patarimas
  • Cia bus 2 patarimas
  • Cia bus 3 patarimas
BACK TO FULL LIST