Recepie
Torto pagrindas. | |
0.600 | SANDRA BRAUNIES koncentratas |
0.300 | Cukrus |
0.100 | Miltai |
0.540 | Pasterizuota kiaušinių masė |
0.180 | Aliejus |
0.320 | Vanduo |
Produktus gerai išmaišyti. Neplakti.
Kepti 180 C apie 20 min.
Triufelinis kremas | |
0.300 | Juodasis šokoladas 811NV |
0.330 | Plakamoji grietinėlė |
0.010 | DP BRENDIS brendžio kvapo ir skonio desertinė pasta |
Karšta grietinėle užpilti šokoladą. Gerai išmaišyti.Atvėsinti. Įpilti DP BRENDIS ir truputį paplakti, kol gausis puri masė. Kremu padengti torto pagrindą. Dekoruoti kakava ir baltomis šokolado drožlėmis.
Herstellung
- Cia bus 1 patarimas
- Cia bus 2 patarimas
- Cia bus 3 patarimas