13 nealkoholinių kokteilių iš vaisių tyrių

Receptas


Receptas nr. 1 :
Į blenderį įdėti kelis ledo kubelius, įpilti:
50 gr balto persiko tyrės
30 gr aviečių-spanguolių-kinrožių tyrės
130 ml guava sulčių
Išplakti ir pateikti 300 ml taurėje.
Receptas Nr. 2 :
Į blenderį įdėti kelis ledo kubelius, įpilti:
40 gr mango tyrės
30 gr ananasų tyrės
20 gr mandarinų tyrės
120 ml egzotinių vaisių sulčių
Išplakti ir pateikti 300 ml taurėje.
 Receptas Nr. 3
Į blenderį įdėti 3-4 ledo kubelius, įpilti:
35 gr kokosų tyrės,
40 gr ananasų tyrės
120 ml ananasų sulčių
Plakti kelias minutės.
Pateikti 300 ml taurėje
Receptas Nr. 4
Į blenderį įdėti 3-4 ledo kubelius, įdėti:
1 nulptą ir supjaustytą kivi vaisių
Įpilti:
50 gr žaliojo obuolių tyrės
10 gr (10 ml) trintų citrinų tyrės
120 ml egzotinių vaisių sulčių
Kelias sekundes plakti.
Pateikti 300 ml taurėje.
Receptas Nr. 5     
Į blenderį įdėti 3-4 ledo kubelius, įpilti:
40 gr kaktuso gėlių tyrės
30 gr braškių tyrės
10 ml aviečių tyrės
120 ml vynuogių sučių
Kelias sekundes plakti.
Pateikti 30 ml taurėje.
Receptas Nr. 6
Į blenderį įdėti 3-4 ledo kubelius, įpilti:
50 gr guava tyrės
35 gr kaktuso gėlių tyrės
10 gr (10 ml) trintų citrinų tyrės
100 ml egzotinių vaisių sulčių
Plakti kelias sekundes.
Pateikti 300 ml taurėje
 Receptas nr. 7
Į blenderį įdėti 3-4 ledo kubelius, įpilti:
50 gr ananasų tyrės
20 gr mandarinų tyrės
10 gr (10 ml) trintų citrinų tyrės
4-5 baziliko lapelių ar petražolių
120 ml abrikosų sulčių
Plakti kelias sekundes,
Pateikti 300 ml taurėje.
Receptas Nr. 8 (pieno kokteilis)
Į blenderį įpilti:
40 gr ananasų tyrės
30 gr kokosų tyrės
1 kaušelį vanilinių ledų
130 ml šalto pieno
Plakti 10 sekundžių.
Pateikti 300 ml taurėje.Identiški pieno kokteilių receptai galimi su kitomis vaisių tyrėmis : bananų, braškių, aviečių, kokosų, ananasų…
 Receptas Nr. 9
Į blenderį įpilti:
80 gr pabana tyrės
15 ml pasiflorų sirupo
100 ml apelsinų sulčių
Plakti 10 sekundžių,
Pateikti 300 ml taurėje.
 Receptas Nr. 10
Į blenderį įpilti :
40 gr mango tyrės
30 gr bananų tyrės
20 gr pasiflorų tyrės
10 gr (10c ml) trintų citrinų tyrės
100 ml egzotinių vaisių sulčių
Plakti 10 sekundžių.
Pateikti 300 ml taurėje.
 Receptas Nr. 11
Į blenderį įpilti:
70 gr žaliųjų obuolių tyrės
20 ml ananasų sirupo
100 ml citrinų sodos vandens
Plakti 10 sekundžių.
Pateikti 300 ml taurėje.Identiški receptai gali būti su kitomis vaisių tyrėmis (ananasų, aviečių, raudonųjų serbentų, mandarinų, mango, pabana…) ir kitais sirupais (pasiflorų, citrinų, žaliųjų obuolių).
 Receptas Nr. 12
Į blenderį įdėti 3-4 ledo kubelius, įpilti:
60 gr aviečių tyrės
20 ml Da Vinci balto šokolado sirupo
80 ml persikų sulčių
Kelias sekundes plakti.
Pateikti kokteilių taurėje.
Receptas Nr. 13
Į blenderį įdėti 3-4 ledo kubelius, įpilti:
60 gr ananasų tyrės
20 ml Da Vinci kokosų sirupo
40 ml ananasų sulčių
40 ml egsotinių vaisių sulčių
Plakti 10 sekundžių.
Pateikti 300 ml taurėje.