Receptas
Brinkintas mišinys | |
1.000 | Mišinys FITNESS MIX |
1.000 | Vanduo |
4,000 Kg | Kvietiniai miltai 550 |
2,000 Kg | Brinkintas mišinys |
0,075 Kg | Kepimo priedas GERONA |
0,100 Kg | Druska |
0,100 Kg | Cukrus |
0,100 Kg | Margarinas kepimui |
0,100 Kg | Mielės |
2,100 Kg | Vanduo |
Maišymo trukmė 4 min. lėtai,6 min. greitai
Tešlos temperatūra : 26°C
Tešlos poilsis: 20 min.
Tešla dalinama: po 200 gr
Suformuojame mažus batonėlius su nusmailintais galiukais
Kildinimo laikas: 60 min.
Padaromi įpjovimai.
Kepimo temperatūra: 220°C su garais
Kepimo laikas : 20 min