Pristatyta naujoji „Ravifruit“ tyrių kokteiliuose paletė

Šių metų rugsėjo 25 dieną, SKYBAR bare buvo pristatyta naujausia „Ravifruit“ tyrių paletė – net 54 nauji skoniai, skirti kokteiliams gaminti. Renginio metu barmenai išbandė kokteilių gaminimo ypatumus bei vaišino svečius išskirtinio skonio gėrimais.

Produktus kokteiliams pristatė ypatingas svečias iš Prancūzijos – Joseph Trotta, kokteilių virtuozas, profesionalus kūrėjas, konsultantas bei kritikas, Prancūzijos kokteilių čempionato nugalėtojas, pasaulio kokteilių čiampionato 4-osios vietos laimėtojas, knygų autorius bei žurnalų kronininkas. Taip pat patirtini dalinosi devintus metus bare skaičiuojantis Bacardi 2011 m. barmenų čempionato Lietuvos turo prizininkas, Finlandia CUP 2012 Lietuvos turo „Aperityvo“ kategorijos nugalėtojas – Tadas Dvarvytis.

kokteiliai

„Ravifruit“ sutelkė išskirtinį dėmesį barmenų mokymams bei švietimui. Siekdami kuo platesnio tyrių naudojimo kokteiliuose ir ragindami nebijoti eksperimentuoti, atstovai ketina organizuoti įvairius renginius bei čempionatus bei turnyrus, skirtus būtent barmenams.

Apie „Ravifruit“ tyres
Naujoji „Raviruit“ kokteilių tyrių kolekcija išsiskiria savo kokybe bei neturi analogo rinkoje. Tyr3 sudaro net 90% vaisių ir tik 10 % cukraus. Vaisiai, skirti tyrėms gaminti, yra nuskinami tik tada, kai sunoksta ir juose susikaupia reikiamas kiekis sulčių. Kad būtų prarasta kuo mažiau vitaminų, tik nuskinti vaisiai yra iškarto atšaldomi. Taigi, net ne sezono metu kavinės, barai bei restoranai, savo lankytojams galės pasiūlyti aukščiausios kokybės patiekalų su šviežiais vaisiais.