Receptas
Skarda 60X20
Kiekis, kg | Produkto pavadinimas |
0,800 | Biskvitas lakštinis, 2 sluoksniai |
1,500 | Braškių skonio kremas |
0,400 | Claro Rosso žele apdailai |
0,200 | Cukraus sirupas 1:1 |
2,900 |
Biskvitas lakštinis
Kiekis, kg | Produkto pavadinimas |
0,300 | KILSTA N mišinys biskvito gamybai |
0,300 | Kvietiniai miltai |
0,400 | Cukrus |
0,610 | EIFIX VOLLEI kiaušinių masė |
0,330 | Vanduo |
1,940 |
Visos žaliavos plakamos kartu greita eiga 5-10 min.
Kepti lakštinį biskvitą 200˚C 10 min.
Braškių skonio želė
Kiekis, kg | Produkto pavadinimas |
0,080 | Claro rot želė milteliai |
0,400 | Cukrus |
1,000 | Vanduo |
1,480 |
Braškių skonio grietinėlės kremas
Kiekis, kg | Produkto pavadinimas |
1,000 | KARINA STRAWBERRY CREAM braškių skonio mišinys kremų gamybai |
0,500 | Vanduo |
2,000 | Plakamoji gyvulinė grietinėlė 35,1% CORMAN |
0,020 | Želatina 250 blum |
0,100 | Vanduo |
3,620 |
KARINA mišinys sumaišomas su vandeniu ir sumaišoma su plakta grietinėle. Dalį kremo sumaišome su tirpinta želatina ir tuomet įmaišoma į grietinėlės-Karinos kremą.
Cukraus sirupas
Kiekis, kg | Produkto pavadinimas |
0,500 | Cukrus |
0,500 | Vanduo |
1,000 |