Karina braškė

Receptas


Skarda 60X20

Kiekis, kg Produkto pavadinimas
0,800 Biskvitas lakštinis, 2 sluoksniai
1,500 Braškių skonio kremas
0,400 Claro Rosso žele apdailai
0,200 Cukraus sirupas 1:1
2,900

Biskvitas lakštinis

Kiekis, kg Produkto pavadinimas
0,300 KILSTA N mišinys biskvito gamybai
0,300 Kvietiniai miltai
0,400 Cukrus
0,610 EIFIX VOLLEI kiaušinių masė
0,330 Vanduo
1,940

Visos žaliavos plakamos kartu greita eiga 5-10 min.

Kepti lakštinį biskvitą 200˚C 10 min.

Braškių skonio želė

Kiekis, kg Produkto pavadinimas
0,080 Claro rot želė milteliai
0,400 Cukrus
1,000 Vanduo
1,480

Braškių skonio grietinėlės kremas

Kiekis, kg Produkto pavadinimas
1,000 KARINA STRAWBERRY CREAM braškių skonio mišinys kremų gamybai
0,500 Vanduo
2,000 Plakamoji gyvulinė grietinėlė 35,1% CORMAN
0,020 Želatina 250 blum
0,100 Vanduo
3,620

KARINA mišinys sumaišomas su vandeniu ir sumaišoma su plakta grietinėle. Dalį kremo sumaišome su tirpinta želatina ir tuomet įmaišoma į grietinėlės-Karinos kremą.

Cukraus sirupas

Kiekis, kg Produkto pavadinimas
0,500 Cukrus
0,500 Vanduo
1,000