Receptas
Skarda 60x20cm
Kiekis, kg | Produkto pavadinimas |
0,800 | Baltas lakštinis biskvitas, 2 sluoksniai |
0,300 | Aviečių skonio žele |
0,200 | Cukraus sirupas 1:1 |
1,200 | Avietinis grietinėlės kremas |
2,500 |
Ant sirupuoto biskvito padeliojama želė, užtepamas kremas, klojamas sirupuotas biskvitas ir vėl užtepamas grietinėlės kremas.
Baltas lakštinis biskvitas
Kiekis, kg | Produkto pavadinimas |
0,300 | KILSTA N mišinys biskvito gamybai |
0,300 | Kvietiniai miltai |
0,500 | Cukrus |
0,600 | EIFIX VOLLEI kiaušinių masė |
0,200 | Vanduo |
0,250 | Avietės šaldytos |
2,150 | |
1,400 | Keptas biskvitas |
Visos žaliavos plakamos kartu greita eiga 5-10 min., masė išlyginama lakštais ir pabarstoma smulkintom avietėm. Kepti lakštinį biskvitą 210˚C 10 min.
Claro želė
Kiekis, kg | Produkto pavadinimas |
0,100 | CLARO ROSSO želė milteliai |
0,400 | Cukrus |
0,060 | DP Avietė desertinė pasta |
1,000 | Vanduo |
1,560 |
Aviečių skonio grietinėlės kremas
Kiekis, kg | Produkto pavadinimas |
1,000 | KARINA RASPBERRY CREEM aviečių skonio mišinys kremų gamybai |
0,500 | Vanduo |
2,000 | Plakamoji gyvulinė grietinėlė 35,1% CORMAN |
0,020 | Želatina 250 blum |
0,100 | Vanduo |
3,620 |
KARINA mišinys sumaišomas su vandeniu ir tuometsumaišoma su plakta grietinėle. Dalį kremo sumaišome su tirpinta želatina ir tuomet įmaišoma į grietinėlės-Karinos kremą.