Karina Avietė

Receptas


Skarda 60x20cm

Kiekis, kg Produkto pavadinimas
0,800 Baltas lakštinis biskvitas, 2 sluoksniai
0,300 Aviečių skonio žele
0,200 Cukraus sirupas 1:1
1,200 Avietinis grietinėlės kremas
2,500  

Ant sirupuoto biskvito padeliojama želė, užtepamas kremas, klojamas sirupuotas biskvitas ir vėl užtepamas grietinėlės kremas.

Baltas lakštinis biskvitas

Kiekis, kg Produkto pavadinimas
0,300 KILSTA N mišinys biskvito gamybai
0,300 Kvietiniai miltai
0,500 Cukrus
0,600 EIFIX VOLLEI kiaušinių masė
0,200 Vanduo
0,250 Avietės šaldytos
2,150  
1,400 Keptas biskvitas

Visos žaliavos plakamos kartu greita eiga 5-10 min., masė išlyginama lakštais ir pabarstoma smulkintom avietėm. Kepti lakštinį biskvitą 210˚C 10 min.

Claro želė

Kiekis, kg Produkto pavadinimas
0,100 CLARO ROSSO želė milteliai
0,400 Cukrus
0,060 DP Avietė desertinė pasta
1,000 Vanduo
1,560  

Aviečių  skonio grietinėlės kremas

Kiekis, kg Produkto pavadinimas
1,000 KARINA RASPBERRY CREEM aviečių skonio mišinys kremų gamybai
0,500 Vanduo
2,000 Plakamoji gyvulinė grietinėlė 35,1% CORMAN
0,020 Želatina 250 blum
0,100 Vanduo
3,620  

KARINA mišinys sumaišomas su vandeniu ir tuometsumaišoma su plakta grietinėle. Dalį  kremo sumaišome su tirpinta želatina ir tuomet įmaišoma į grietinėlės-Karinos kremą.