Dasitoje pristatyti modernūs neragautų skonių desertai

Šių metų gegužės 5 dieną Vilniuje, mūsų eksperimentiniame ceche, pristatėme desertus lėkštėje ir taurėje, furšetinius desertus, saldžius užkandžius ir modernias desertų patiekimo idėjas.

Pagrindinis prezentacijos akcentas – nauji, dar neragauti skoniai. Mūsų išskirtinis dėmėsys buvo sutelktas klientų švietimui ir naujų idėjų pristatymui.

Seminaro metu svečiai galėjo paragauti įdomių skonių derinių: šokoladas su morka ir apelsinu, pasiflora su kariu ir kokosu, pormezanas su paprika ir karčiuoju šokoladu, marcipaninis pyragaitis su vyšniomis, pieninis šokoladas su „Panna Cotta“ ir pasiflorais.

Seminare dalyvavusiems svečiams: UAB „Draugystė“, UAB „Mikudė“, „Taurakalnis“, UAB „Vandens malūnas“, MB „Pirmas dublis“, UAB „Olizarų rūmai“, „Mažoji ragainė“, „RCD“, UAB „Hekon“, UAB „IDW“, UAB „Franki vyninė“, „Astorija“, „Kisteka“, UAB“Perkūnkiemis“, UAB „Aukštadvario marios“, UAB „Šampanerija“, UAB „Ikris“, UAB „Drymlendai“, UAB „Stikliai“, UAB „Lietuva“, UAB „Žaliasis tiltas“, UAB „Vilniaus Narutis“, KM „Ticket to the kitchen“ suteikėme informaciją kaip pasigaminti mūsų pristatytus desertus, įteikėme desertų receptūras, atsakėme į svečių užduotus klausimus.