Lietuvoje pirmą kartą viešės pasaulio kokteilių GURU Joseph Trotta!

Po ilgų derybų paaiškėjo – šių metų rugsėjo 22 dieną Lietuvoje sulauksime ypatingo svečio, gerai visame pasaulyje žinomo kaip kokteilių GURU, prancūzo Joseph Trotta. Tai bus pirmoji Joseph Trotta viešnagė Baltijos šalyse

Joseph Trotta – ištikimas „Ravifruit“ kokteilių tyrių ambasadorius pasaulyje pristatys naują kokteilių tyrių paletę Lietuvos rinkai. Keturias dienas Lietuvoje viešėsiantis J. Trotta dalyvaus net dviejuose kokteilių tyrių pristatymuose, kurie vyks bare „Paparazzi“ bei „Skybar“ bare rugsėjo xx bei 25 dienomis. Renginių metu profesionalus kokteilių meistras pademonstruos kokteilių taures ir jų puošybos meną, pasidalins per daugelį metų sukaupta „Ravifruit“ tyrių kokteiliuose naudojimo patirtimi bei subtilybėmis.

coctail-2-ravifruit„Mums didelė garbė, kad pasaulio kokteilių asas, toks kaip J. Trotta sutiko atvykti ir dalyvauti net dviejuose kokteilių tyrių pristatymo renginiuose. Niekas kitas negalėtų supažindinti su produktu geriau nei jis. Šis žmogus ne veltui yra vadinamas kokteilių GURU Prancūzijoje bei gerai žinomas visame pasaulyje.“ – pasakojo „Ravifruit“ atstovai.

Joseph Trotta – profesionalus kokteilių konsultantas, kūrėjas bei kritikas, Prancūzijos kokteilių čempionato nugalėtojas bei pasaulio kokteilių čempionato 4-osios vietos laimėtojas. J. Trotta savo patirtį ir žinias yra sudėjęs net į 5 knygas:

  • Coctails et amuse-bouche – leidykla Romain Pages, 1999
  • Receptų knyga – 1883 de Philibert Routin – leidykla Romain Pages, 2000
  • Pratiques du Baras et des cocktails – BPI 1994 (bendraautorius: kokteilių puošimas)
  • Les Cocktails pour les Nuls Guy Musart, 2012 (kokteilių papuošimai nuotraukoms), pirmas leidimas
  • Les Cocktails Inratables, Joseph Trotta, leidykla Leduc, 2013

Nuo 1988 metų aktyvai dalyvavęs įvairiuose konkursuose bei čempionatuose ir laimėjęs net 20 prizinių vietų, kokteilių virtuozas pirmą kartą lankysis ne tik Lietuvoje, bet ir visame Baltijos šalių regione, tad organizatoriai atsakingai ruošiasi svečio sutikimui.