Pristatytos naujos desertų patiekimo idėjos ir sviestinės bandelės

Šių metų balandžio 10 dieną viešbutyje „Palanga“, pirmieji Lietuvoje pristatėme šaldytas sviestines bandeles ir naujas restoraninių – furšetinių desertų idėjas. Seminaro metu svečiai galėjo išgirsti apie naujas, modernias desertų patiekimo idėjas, pasivaišinti tikromis sviestinėmis bandelėmis ir paragauti įdomių skonių derinių, tokių kaip: pasiflora su kariu ir kokosu, pormezanas su paprika ir karčiuoju šokoladu.

Seminare dalyvavusiems svečiams: viešbutis „Palanga“, „Pušų paunksnėje“, „Vanagupė“, „Vandenis“, „Palangos linas“, „Medūza“, „Palangos žuvėdra“, „Žuvinė“, „Crustum“, „Friedricho pasažas“, „Vienkiemis“, „Eldorado“, „Vienaragio malūnas“, „Skonis ir kvapas“, kavinė „Driopė“, kulinarinė studija „Baker Street“, „Pitlius skanėstai“, „Pajūrio kepyklėlė“, „Liepžiedis“ patiekėme desertus taurėje, desertus lėkštėje, taip pat pristatėme furšetinių gaminių patiekimo idėjas. Vyravusi prezentacijos tematika: pavasaris – vasara, pagrindinis akcentas – natūralūs skoniai. Mūsų išskirtinis dėmėsys buvo sutelktas svečių švietimui, naujų idėjų pristatymui ir jų įgyvendimui. Planuojame ir toliau rengti įvairius pristatymus, seminarus, kurie leis kavinių, barų, restoranų lankytojams mėgautis naujais ir dar neragautais skoniais.